Παρμπρίζ Σέρρες - Car Glass Center Παρμπριζ Σέρρες

Κυριακή, 24 Μαρ 2019

ant liakes

Τοποθέτηση Αντηλιακών Μεμβρανών

 
 antiliakes aswf
 
nomothesia1Τοποθετώντας Αντηλιακές Μεμβράνες  στο αυτοκίνητο σας, εξασφαλίζετε για εσάς και την οικογένεια σας, άνεση, οικονομίαασφάλεια σε κάθε διαδρομή!!!

Στο Car Glass Center –ΠΑΡΜΠΡΙΖ διαθέτουμε άριστη εξειδίκευση και στην τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης. Μπορούμε να τοποθετήσουμε Αντηλιακές Μεμβράνες σε όλα τα οχήματα κάθε μοντέλου και ηλικίας.

  


 

Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκίνητων:

Οι αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων προσφέρουν μια ξεχωριστή αίσθηση διακριτικότητας, κυρούς & ασφάλειας


aswf

  button

 

 

 

 
 
 
 
Σας δίνουμε 7 απο τους πιο σημαντικούς λόγους για να τοποθετήσετε
αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας

economyΑυξημένη Απόδοση Καυσίμων

Οι αντηλιακές μεμβράνες  αποβάλλουν τις υπέρυθρες ακτίνες, μειώνουν  σε σημαντικό βαθμό τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και παρουσιάζουν περίπου 10% βελτίωση στην εκμετάλλευση καυσίμων, λόγω
της ποιο ομαλής  λειτουργιάς του κλιματιστικού. Συγκρινόμενο με αυτοκίνητο εξοπλισμένο με το τυποποιημένο χρωματισμένο γυαλί χωρίς αντηλιακές μεμβράνες.

kidsΠροστατέψτε τα παιδιά σας!!!

Το δέρμα των παιδιών είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και χρειάζεται ειδική προστασία.

H ακτίνες του ήλιου που διαπερνούν τα κρύσταλλα, όχι μόνο κάνουν τα παιδιά να ζεσταίνονται υπερβολικά, αλλά τα κάνουν να μην αισθάνονται άνετα. Επίσης οι ακτίνες του ήλιου περιλαμβάνουν ακτινοβολίες UV, που είναι πολύ επικίνδυνες για δερματικές παθήσεις. Οι αντηλιακές μεμβράνες  μειώνουν την θερμότητα και την αντηλιά κάνοντας τα παιδιά να αισθάνονται πιο άνετα, ενώ απωθούν  κατά 99% τις επικίνδυνες ακτινοβολίες UV, προστατεύοντας έτσι το δέρμα από την έκθεση σε αυτές.

solar_protectΠροστατέψτε τους επιβάτες από τα χιλιάδες θραύσματα κρυστάλλων σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος!!!

Η αίσθηση της ηρεμίας μέσα στο αυτοκίνητο είναι μοναδική όταν γνωρίζουμε ότι όλοι οι επιβάτες  κάθονται αναπαυτικά και με ασφάλεια.

Όμως στην περίπτωση κάποιου ατυχήματος  τα σπασμένα τμήματα των κρυστάλλων μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα και να τραυματίσουν τους επιβαίνοντες. Οι αντηλιακές μεμβράνες  μπορούν να εμποδίσουν τυχών τραυματισμούς από τα χιλιάδες  σπασμένα κρύσταλλα αφού τα συγκρατούν όταν σπάσει το τζάμι.

uvΠροστατέψτε το εσωτερικό του αυτοκίνητου σας από τον Ήλιο.

Προστασία, ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος:

Οι αντηλιακές  μεμβράνες που χρησιμοποιούμε, «επαγγελματικής ποιότητας και απόδοσης» απορρίπτουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (U/V), η οποία είναι και η κύρια αιτία του φαινομένου του ξεθωριάσματος και της γήρανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου.

Ακόμα προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο.

heatΟι αντηλιακές  μεμβράνες προσφέρουν μείωση έως 85% της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Οι αντηλιακές  μεμβράνες  περιέχουν  ένα ειδικό ανακλαστικό στρώμα,  απόθησης της θερμότητας.  Αυτό βοηθάει τη μεμβράνη να ανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά.

 

Σαν αποτέλεσμα το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πιο δροσερό και ευχάριστο.

steal

Θωρακίστε τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας!!!

Με τις αντηλιακές μεμβράνες μπορείτε να ενισχύσετε την αντικλεπτική προστασία του αυτοκινήτου σας, εμποδίζοντας τα αδιάκριτα βλέμματα να μπορούν εύκολα να δουν μέσα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Ακόμη και αν κάποιος επίδοξος κλέφτης αποφασίσει να σπάσει κάποιο από τα παράθυρα, θα πρέπει να απασχοληθεί για αρκετή ώρα προσπαθώντας να κόψει την μεμβράνη για να μπορέσει να βάλει το χέρι του στο εσωτερικό για να αφαιρέσει αντικείμενα.

 

Οι κλοπές αυτές γίνονται αστραπιαία, άρα η ύπαρξη της μεμβράνης αποτρέπει την προσπάθεια κλοπής.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών, τα περιστατικά μερικής κλοπής είναι 72% λιγότερα στα αυτοκίνητα που φέρουν αντηλιακές μεμβράνες.


aswf finalΟι αντηλιακές μεμβράνες προσθέτουν κύρος & διακριτικότητα σε κάθε όχημα!!!

Οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν σημαντικό πλεονέκτημα στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου. Ένα αυτοκίνητο με μεμβράνες είναι σαφώς ομορφότερο από ένα ίδιο στο οποίο τα τζάμια έχουν την εργοστασιακή μορφή. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός, ότι σε όλες τις τηλεοπτικές διαφημίσεις και στις διαφημίσεις των αυτοκινητοβιομηχανιών στα περιοδικά, τα αυτοκίνητα που παρουσιάζονται έχουν πάντα στα τζάμια τους αντηλιακές μεμβράνες, απλά και μόνο γιατί έτσι φαίνονται πολύ πιο όμορφα και είναι περισσότερο ελκυστικά στο αγοραστικό κοινό.

Δείτε αναλυτικά όλα τα σταδία τοποθέτησης Αντηλιακής Μεμβράνης:

Η τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης,  ξεκινά από την επιλογή σκουρότητας  της μεμβράνης από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Εμείς  θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε την μεμβράνη που ταιριάζει στο αυτοκίνητο σας, σύμφωνα πάντα με το προσωπικό σας γούστο, τις ανάγκες σας και την χρήση του αυτοκινήτου σας.

epilogi

Καθαρίζουμε με προσοχή τα κρύσταλλα του αυτοκίνητου  εξωτερικά, ώστε να είναι καθαρή η περιοχή επάνω στην οποία θα γίνει η προεργασία της τοποθέτησης. Μετράμε τα τζάμια και τοποθετούμε επάνω τους τα κομμάτια της αντηλιακής μεμβράνης που θα εφαρμόσουμε.

Στην συνέχεια κόβουμε με ακρίβεια την  αντηλιακή  μεμβράνη στα μέτρα κάθε τζαμιού ώστε να πάρουμε το πατρόν του παραθύρου. Τα πατρόν πρέπει να είναι κομμένα με απολυτή ακρίβεια, ώστε να μην αφήνουν κενά στο παράθυρο.

Στάδιο 2οΣτάδιο 2ο

Οι κομμένες στα μέτρα των παραθύρων αντηλιακές  μεμβράνες,  ζεσταίνονται προσεκτικά με μπιστόλι  θερμού αέρα  και πιέζονται με ειδικά υφασμάτινα εργαλεία ώστε να γίνουν ένα με το τζάμι και να αποκτήσουν ακριβώς την καμπυλότητα του.

Το ζέσταμα αυτό είναι απαραίτητο γιατί αν το υλικό δεν αποκτήσει καμπυλότητα ίδια με αυτή του τζαμιού στο οποίο θα εφαρμοστεί δεν τοποθετείτε σωστά η αντηλιακή μεμβράνη.

Στάδιο 3ο

Η  προεργασία που κάναμε εξωτερικά έχει τελειώσει και αρχίζει η διαδικασία της εφαρμογής επάνω στα παράθυρα.  Αρχικά τα κρύσταλλα καθαρίζονται πάρα πολύ καλά, με ειδικό αντιχαρακτικό  σφουγγάρι και έπειτα ξύνεται όλη η επιφάνεια τους, με ανοξείδωτες ξύστρες ώστε να αφαιρεθούν όλα τα πιθανά κατάλοιπα, ακόμη και το καυσαέριο που κολλάει επάνω τους. Ο καθαρισμός εσωτερικά είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια της τοποθέτησης, αφού εξαρτάται κατά πολύ το τελικό αποτέλεσμα που θα έχουμε από το αν θα γίνει σωστά ή όχι.

Στάδιο 4

Αφαιρείτε το προστατευτικό νάιλον που καλύπτει το κύριο σώμα της αντηλιακής  μεμβράνης  και η αντηλιακή μεμβράνη τοποθετείται επάνω στο καλά καθαρισμένο κρύσταλλο, αφού πρώτα έχουμε ψεκάσει με διάλυμα νερο-σάπουνο την αντηλιακή  μεμβράνη και την επιφάνεια του τζαμιού. Με την χρήση ειδικών εργαλείων η αντηλιακή μεμβράνη φτάνει από άκρη σε άκρη στο παράθυρο και έπειτα με τα ανάλογα πάλι εργαλεία πιέζουμε την αντηλιακή μεμβράνη στο κρύσταλλο μέχρι να απομακρυνθεί το στρώμα νερού και να εφαρμόσουν τέλεια.

Στάδιο 5οΣτάδιο 5οΣτάδιο 5ο

Αφού τοποθετήσουμε τις αντηλιακές  μεμβράνες σε όλα τα τζάμια, γίνεται ένα τελικό ζέσταμα, εσωτερικά αυτήν την φορά, ειδικά στις άκρες της μεμβράνης ώστε να εφαρμόσουν ακόμη καλύτερα και ελέγχεται λεπτομερώς η τοποθέτηση για τυχόν ατέλειες. Μετά από αυτό το στάδιο η εφαρμογή αντηλιακής μεμβράνης  έχει τελειώσει.

Στάδιο 6οΣτάδιο 6ο


 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για την τοποθέτηση αντηλιακής μεμβράνης δεν χρειάζεται εξαγωγή ταπετσαρίας

Οι αντηλιακές μεμβράνες χρειάζονται περίπου 48 ώρες για να εφαρμόσουν τέλεια επάνω στο τζάμι. Σε αυτό το διάστημα των δύο ημερών, θα παρατηρήσετε μία σχετική θαμπάδα, η οποία όσο περνούν οι ώρες θα εξαφανίζεται. Πρόκειται για τα υπολείμματα από το νερο-σάπουνο που χρησιμοποιήσαμε κατά την εφαρμογή, το οποίο θα εξατμιστεί τελικά και οι μεμβράνες σας θα αποκτήσουν εξαιρετική διαύγεια. Τα παράθυρα πρέπει να παραμείνουν κλειστά για 48 ώρες και μετά από αυτό το διάστημα πρέπει να ανοιχτούν υποχρεωτικά, τουλάχιστον μία φορά. Δεν πρέπει όμως να καθαριστούν εσωτερικά για άλλο ένα 24ωρο.

Στο επάνω μέρος των κινούμενων παραθύρων θα παρατηρήσετε ένα μικρό κενό περίπου 2 χιλιοστών. Δεν πρόκειται για λάθος. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές τοποθέτησης της αντηλιακής μεμβράνης, το κενό αυτό πρέπει να υπάρχει, ώστε να μην χαλάσουν ποτέ οι μεμβράνες σας. Τα παράθυρα στην κορυφή τους είναι τροχισμένα από το εργοστάσιο κατασκευής και η λείανση αυτή περνάει αρκετές φορές και επάνω στο σώμα του παραθύρου, με αποτέλεσμα να μπορεί να εισχωρήσει από αυτές τις αδιόρατες αμυχές υγρασία κάτω από την αντηλιακή μεμβράνη, χαλώντας την διαύγεια της. Αφήνοντας λοιπόν αυτό το μικρό κενό αποφεύγουμε αυτήν την περίπτωση.

Η τοποθέτηση των μεμβρανών γίνεται σε όλα τα στάδια με το χέρι. Κανένας τεχνικός και καμία εταιρία δεν μπορεί να τοποθετήσει αντηλιακές μεμβράνες τέλεια. Εμείς  φροντίζουμε όμως η εγκατάσταση να είναι η καλύτερη δυνατή που μπορείτε να βρείτε. Εκτός από υποχρεωμένοι, είμαστε και απολύτως πρόθυμοι να διορθώσουμε την οποιαδήποτε ατέλεια που θα παρουσιαστεί.

 

 

book

 

 

copyright

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Βρείτε μας στο Facebook !