Παρμπρίζ Σέρρες - Car Glass Center Παρμπριζ Σέρρες

Κυριακή, 24 Μαρ 2019
antikatastasiparmpriz

Αντικατάσταση Παρ-Μπρίζ

top-parmpriz

 

Αντικαταστήστε τώρα το σπασμένο ΠΑΡΜΠΡΙΖ του αυτοκινήτου σας εύκολα, γρήγορα και χωρίς οικονομική επιβάρυνση!!!

 

Στο CarGlassCenter –ΠΑΡΜΠΡΙΖ- διαθέτουμε την απαραίτητη πείρα, άριστες επισκευαστικές τεχνικές και σύγχρονο εξοπλισμό για να μπορούμε να αντικαταστήσουμε εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια το σπασμένο ΠΑΡΜΠΡΙΖ / ΠΛΑΪΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ του αυτοκινήτου σας.

 

oem Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΑ κρύσταλλα και εξαρτήματα για να απολαμβάνετε εγγυημένα,  απόλυτη οπτική επαφή με τον δρόμο.

Η συνεργασία μας με όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρίες της Ελλάδας, μας δίνει την δυνατότητα να διακανονίσουμε την ζημιά του Σπασμένου Κρυστάλλου  με την Ασφαλιστική σας Εταιρία και να σας απαλλάξουμε από κάθε γραφειοκρατική διαδικασία και οικονομική επιβάρυνση.

 

 Η «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ» συνοδεύεται από Ισόβια Γραπτή Εγγύηση ποιότητας εργασιών και Πιστοποιητικό Γνησιότητας για το κρύσταλλο που τοποθετήσαμε.

 

Δείτε την διαδικασία ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ:


Προστατεύουμε καλά τις περιοχές γύρω από το παρμπρίζ, εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου για αποφυγή μικροφθορών.

Στάδιο 1ο

Αφαιρούμε εξαρτήματα & πλαστικά, περιφερικά του παρμπρίζ (εξωτερικά)

Στάδιο 2οΣτάδιο 2οΣτάδιο 2ο

Με ειδικά εργαλεία, κόβουμε την κολλά που συγκρατεί το παρμπρίζ το πλαίσιο του αυτοκινήτου,  χωρίς να πληγώσουμε το εσωτερικό ή το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Στάδιο 3οΣτάδιο 3οΣτάδιο 3ο

Αφού καθαρίσουμε καλά τα υπολείμματα της παλιάς κόλλας από το πλαίσιο του αυτοκινήτου, εφαρμόζουμε ένα ειδικό αστάρι για να αποκτήσει καλύτερη πρόσφυση η κόλλα.

Στάδιο 4οΣτάδιο 4οΣτάδιο 4ο

Τοποθετούμε με απόλυτη προσοχή την κόλλα και το παρμπρίζ στο πλαίσιο του αυτοκινήτου και ελέγχουμε την συγκόλληση του κρυστάλλου με το σύστημα υπέρυθρου έλεγχου συγκόλλησης ULD, για πόρους & διαρροές.

Στάδιο 5οΣτάδιο 5οΣτάδιο 5ο

Για την ολοκλήρωση της ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΡΜΠΡΙΖ επανατοποθετούμε  εξαρτήματα & πλαστικά και αφαιρούμε τα προστατευτικά γύρο από το παρμπρίζ.

Στάδιο 6οΣτάδιο 6ο


 

Δείτε την διαδικασία ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΑΪΝΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ

Αφαιρούμε με ειδικά εργαλεία την ταπετσαρία της πόρτας χωρίς να πληγώνετε η λαμαρίνα και χωρίς να αχρηστεύονται τα κλιπ που κρατούν τη ταπετσαρία.
Βήμα 1οΒήμα 1οΒήμα 1οΒήμα 1ο

Αφού αποκτήσουμε άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό της πόρτας καθαρίζουμε τα θραύσματα που έχουν πέσει μέσα από το σπασμένο κρύσταλλο.

Βήμα 2οΒήμα 2ο

Καθαρίζουμε και λιπαίνουμε τον γρύλο του παραθύρου για την καλύτερη λειτουργιά του και τοποθετούμε το καινούργιο κρύσταλλο

Βήμα 3οΒήμα 4ο

Εφαρμόζουμε πάλι την ταπετσαρία στη πόρτα και η Αντικατάσταση ΠΛΑΪΝΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ έχει ολοκληρωθεί.

Βήμα 4οΒήμα 4ο


 

 

Δείτε την διαδικασία ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ:

Προστατεύουμε καλά τις περιοχές  εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου για αποφυγή μικροφθορών.

1a1b

Με ειδικά εργαλεία, κόβουμε την κολλά που συγκρατεί τα θραύσματα στο πλαίσιο του αυτοκινήτου,  χωρίς να πληγώσουμε το εσωτερικό ή το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

2a2b

Αφού καθαρίσουμε καλά τα υπολείμματα της παλιάς κόλλας από το πλαίσιο του αυτοκινήτου και  εσωτερικά (ταπετσαρίες, πορτ-μπαγκαζ, καθίσματα) εφαρμόζουμε ένα ειδικό αστάρι για να αποκτήσει καλύτερη πρόσφυση η κόλλα.

3a3b3d3g

Τοποθετούμε με απόλυτη προσοχή την κόλλα και το παρμπρίζ στο πλαίσιο του αυτοκινήτου και ελέγχουμε την συγκόλληση του κρυστάλλου με το σύστημα υπέρυθρου έλεγχου συγκόλλησης ULD, για πόρους & διαρροές.Για την ολοκλήρωση της ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΠΑΡΜΠΡΙΖ αφαιρούμε τα προστατευτικά εσωτερικά και εξωτερικά του αυτοκινήτου.

4

 

book  

copyright

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Βρείτε μας στο Facebook !