Παρμπρίζ Σέρρες - Car Glass Center Παρμπριζ Σέρρες

Παρασκευή, 19 Απρ 2019
profile

carglassparmpriz

Αξιότιμοι κύριοι/ες,
Σας καλωσορίζουμε στο συνεργείο μας.   

Εδρεύουμε στον Νομό Σερρών από το 2008, με διακριτικό τίτλο «CarGlassCenter -ΠΑΡΜΠΡΙΖ-». Το κατάστημα μας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σερρών, επί τις οδού Ανατολικής Θράκης 18-20. Εξειδικευόμαστε στην Επισκευή & Αντικατάσταση κρυστάλλων οχημάτων και έχουμε εξυπηρετήσει πάνω από 2000 περιστατικά θραύσης κρυστάλλων στον νομό μας.

Φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον,  που μπορεί να φιλοξενήσει με αξιοπρέπεια οχήματα κάθε τύπου και χρονολογίας  και να ψυχαγωγήσει ευχαρίστα την αναμονή των πελατών μας. Το συνεργείο μας είναι άνετο και λειτουργικό εμβαδού 120τ.μ εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έτοιμο να επισκευάσει με ευθύνη και ασφάλεια τα οχήματα.                                                                           

Διαθέτουμε άριστες επισκευάστηκες γνώσεις & τεχνικές αφού έχουμε φροντίσει για την σωστή και πιστοποιημένη εκπαίδευση μας σε ειδικά προγράμματα που ορίζει η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία όπως: Επισκευή κρυστάλλων παρμπρίζ της PRO Glass, Αντικατάσταση Κολλητών & Περαστών κρυστάλλων οχημάτων και Ορθής συγκόλλησης της DOW AUTOMOTIVE και  συνεχή παρακολούθηση προγραμμάτων που αφορούν «Τεχνικές πωλήσεων για την βελτίωση εξυπηρέτησης του πελάτη». Έτσι,  μπορούμε να παρέχουμε τις παρακάτω εξειδικευμένες υπηρεσίες: 
  • Επισκευή Κρυστάλλων ΠΑΡΜΠΡΙΖ
  • Αντικατάσταση κολλητών & περαστών κρυστάλλων ΠΑΡΜΠΡΙΖ
  • Αντικατάσταση κρυστάλλων Θυρών
  • Αντικατάσταση κρυστάλλων Ασφαλείας
  • Αντικατάσταση Καθρεπτών
 Για οχήματα επιβατικά, φορτηγά και γεωργικά/ειδικά μηχανήματα.
oem

Προμηθευόμαστε κρύσταλλα και εξαρτήματα μόνο από εργοστάσια που προμηθεύουν την σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία και πληρούν τις προδιαγραφές πρωτότυπου εξοπλισμού ΟΕΜ (Original Equipment Manufacturers) διασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα & εγγύηση.

Τα κρύσταλλα και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούμε συνοδεύονται πάντα από «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ»  και για όλες τις εργασίες που τελούνται στα οχήματα αλλά  και για την στεγανοποίηση των κολλητών κρυστάλλων παρέχουμε «ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ’ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ» 

 
 quote5_25_startΣτόχος μας σε κάθε περίπτωση είναι να επαναφέρουμε τα οχήματα στην εργοστασιακή τους κατάσταση!!!quote5_25_end

autoglassfit

 
Επίσης για  πελάτες με υψηλό φόρτο εργασίας ή για  πελάτες που κατοικούν  σε απομακρυσμένες περιοχές του Νομού Σερρών ή για πελάτες που δεν μπορούν να μετακινήσουν το οχήματα τους για οποιονδήποτε λόγο διαθέτουμε κινητό συνεργείο για να μπορούμε να τους παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στον χώρο τους και αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών για τυχόν αναγκαίες μετακινήσεις.

 

Έχουμε  δυνατότητα να εξυπηρετούμε Θραύσεις Κρυστάλλων, σε συνεργασία με όλες  τις Ασφαλιστικές Εταιρίες, απαλλάσσοντας τους πελάτες μας από την γραφειοκρατική διαδικασία και την οικονομική επιβάρυνση, εξυπηρετώντας τους ακόμα και την ιδία ημέρα
 
Με εκτίμηση,
Καρπουχτσής Κωνσταντίνος
Ιδιοκτήτης & Υπεύθυνος καταστήματος

Στο  «CarGlassCenter» έκτος από την εξειδίκευση μας στα κρύσταλλα οχημάτων,  παρέχουμε  στους πελάτες μας  και μια μοναδική σειρά,  από  συναφή επισκευαστικές  υπηρεσίες για την ανανέωση του αυτοκινήτου, με το  μέγιστο δυνατό  αποτέλεσμα και ελάχιστο κόστος.

 

 

copyright

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Βρείτε μας στο Facebook !